– Niğde KHB Genel Sekreteri Dr. Emirhan YARDAN ve sonradan bilgi amaçlı toplantıya katılan KHB İdari Hizmetler Başkanı Ömer MUSABEYOĞLU ile SES Niğde Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz YILDIZ, Cuma Çelik ve khbdegerlendirmeİş Yeri Temsilciliği üzerinden Selda Tokgöz aşağıda belirtilen konu başlıkları altında iki saatlik geniş kapsamlı bir görüşme yapmışlardır..
1-) Hastanenin yeni taşınması nedeniyle park, ulaşım, servis, hasta ve yakınlarının özellikle çalışanların geliş-gidiş nedeniyle ekstra bir cepten ek ödemin oluşması.. 
2-) Genel İdari Hizmetler Sınıfında çalışanların çalışma koşullarının (Özellikle odaların) kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu için yeterli olmadığını..
3-) ADSM’lerde çalışanların da KHBGS kapsamında değerlendirilerek cepten yemek ödemelerinin kaldırılmasını..
4-) Sertifikasız ve Eğitim Belgesi olmayan, gönüllülük ilkesi dışında (Özel mazeretler hariç) zorla yapılan geçici görevlendirme adı altında yapılan sürgünlerin son bulmasını..
5-) Ameliyathane, Acil, Laboratuvar vb riskli birimlerde çalışanların Riskli Birimler kapsamında ek ödemelerinin düzenli ve kesinti olmaksızın ödenmesini..
6-) Yeni hastanemizde, tüm çalışanların göre bileceği (Yemekhane) bir yerde SES Duyuru Panosunun asılmasını..
7-) Döner Sermaye Komisyonlarınca yapılacak ek ödemelerde adaletin sağlanmasını..
İş Yeri Temsilciliklerimizin ve üyelerimizin sorun olarak tespit etmiş oldukları konular üzerinden aynı zamanda çözüm önerilerimizi de ileterek sürecin takipçisi olduğumuzu ifade ettik.Olumlu geçtiğini düşündüğümüz toplantının sonuçlarını da ilerleyen zaman içersin de hep birlikte takip edeceğiz..13/11/2013
 
 
                                                                                                                                 (SES Niğde Temsilciği)

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]