11. dönemde şube/temsilcilik organlarına seçilen yeni yöneticilerimize yönelik bölgesel düzeyde kurumsal işleyiş eğitimlerimiz başladı.

13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen şube/temsilcilik yönetim kurullarımız, denetleme ve disiplin kurulu üyelerimiz ile şube/temsilcilik çalışanlarımız katıldı.

Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay ve Osmaniye şube/temsilciliklerimizin Adana’da gerçekleştirilen eğitimine Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey ile Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Salih Erbaş katıldı.

Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Karaman, Aksaray ve Bilecik şube/temsilciliklerimizin Ankara’da gerçekleştirilen eğitimine Eş Genel Başkanımız Mehmet Sıddık Akın katıldı.

Antalya ve Konya şube/temsilciliklerimizin Antalya’da gerçekleştirilen eğitimine Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey ile Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Salih Erbaş katıldı.

Samsun, Çorum, Ordu, Tokat, Amasya, Giresun ve Sinop şube/temsilciliklerimizin Samsun’da gerçekleştirilen eğitimine Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu ve Genel Mali Sekreterimiz Deniz Topkan katıldı.

Trabzon, Ardahan ve Erzincan şube/temsilciliklerimizin Trabzon’da gerçekleştirilen eğitimine Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu ve Genel Mali Sekreterimiz Deniz Topkan katıldı.

Van, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Muş şube/temsilciliklerimizin Van’da gerçekleştirilen eğitimine Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan ve Genel Kadın Sekreterimiz Nursel Yücesoy katıldı.

 

Önümüzdeki dönem mücadele programının oluşturulması için örgütsel değerlendirmelerin yapıldığı eğitimlerde mücadelemizin güçlenerek süreceği vurgusu öne çıktı.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]