11. dönemde şube/temsilcilik organlarına seçilen yeni yöneticilerimize yönelik bölgesel düzeyde kurumsal işleyiş eğitimlerimiz başladı.

6-7 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen ilk eğitimlere şube/temsilcilik yönetim kurullarımız, denetleme ve disiplin kurulu üyelerimiz ile şube/temsilcilik çalışanlarımız katıldı.

İstanbul Anadolu, Bakırköy, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya şube/temsilciliklerimizin İstanbul’da gerçekleştirilen eğitimine Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu ile Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Salih Erbaş katıldı.

İstanbul Aksaray ve İstanbul Şişli şube/temsilciliklerimizin İstanbul’da gerçekleştirilen eğitimine Eş Genel Başkanlarımız Nazan Karacabey ve Mehmet Sıddık Akın katıldı.

Amed, Malatya, Batman, Mardin. Siirt. Urfa, Elazığ, Bingöl ve Dersim şube/temsilciliklerimizin Diyarbakır’da gerçekleştirilen eğitimine Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan ve Genel Kadın Sekreterimiz Nursel Yücesoy katıldı.

İzmir 1 ve 2 No’lu, Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak şube/temsilciliklerimizin İzmir’de gerçekleştirilen eğitimine Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey ile Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Salih Erbaş katıldı.

Bursa, Balıkesir ve Çanakkale şube/temsilciliklerimizin Bursa’da gerçekleştirilen eğitimine Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu katıldı.

Önümüzdeki dönem mücadele programının oluşturulması için örgütsel değerlendirmelerin yapıldığı eğitimlerde mücadelemizin güçlenerek süreceği vurgusu öne çıktı. Eğitimlerde, özellikle genç sağlık ve sosyal hizmet emekçilerine yönelik çalışmaların başlatılması, sosyal medyada görünür olmak için çalışmaların devam ettirilmesi, eğitim programlarının oluşturulması ve iş yerlerinde her zamankinden daha fazla görünür olabilmek için daha çok çalışmamız noktasında görüş birliğine varıldı.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]