30 Haziran-1 Temmuz Tarihlerinde İş Bırakıyoruz! Ceza Yönetmeliği İptal Edilene, Emekçilerin Sorunları Çözülene ve Koruyucu Sağlık Hizmetlerinin Öncelendiği Sistem İnşa Edilinceye Kadar Mücadeleye Devam Edeceğiz!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Merkez Yönetim Kurulumuz bugün genel merkezimizde düzenlediği basın toplantısıyla birinci basamakta yaşanan sorunlar ve önerilerimizi açıklayarak, birinci basamak alanında 30 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan iş bırakma eylemine çağrı yaptı.

Merkez Yönetim Kurulumuz adına açıklama yapan Eş Genel Başkanımız Selma Atabey “Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği’ne karşı uzunca bir süredir eylem ve etkinlikler örgütlemekteyiz. Ceza yönetmeliğinin kaldırılmasını bir kez daha talep etmek ve bu eylemi daha görünür kılmak için 30 Haziran ve 1 Temmuz 2022 tarihlerinde tüm Türkiye’de şube/temsilciliklerimiz tarafından yapılacak iş bırakma dahil il/ilçe sağlık müdürlükleri önü başta olmak üzere alanlarda gerçekleştirilecek eylem ve etkinliklere sağlık emekçilerinin ve halkımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Eş Genel Başkanımız Selma Atabey’in açıklamasının tamamı için tıklayınız

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]