Daha Fazla Oyalama Daha Fazla İnsanlık Suçudur! OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu’nun Görev Süresi Uzatılmamalı, Derhal Lağvedilmelidir!

Facebook
Twitter
WhatsApp
KESK’in bugün saat 11.00’de Tüm Bel-Sen toplantı salonunda KESK Eş Genel Başkanları Aysun Gezen ve Mehmet Bozgeyik,  KESK MYK üyeleri İlhan Yiğit, Elif Çuhadar, Eş Genel Başkanlarımız Selma Atabey ve Hüsnü Yıldırım, Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Sıddık Akın ve KESK’e bağlı sendikaların MYK üyeleri ile CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun katılımıyla düzenlediği basın toplantısında KESK Eş Genel Başkanları Aysun Gezen OHAL Komisyonu ve ihraçlara ilişkin açıklama gerçekleştirdi.  

OHAL Komisyonu Derhal Lağvedilmelidir!

Bir yandan sürekli mutasyon geçirerek daha saldırganlaşan, daha otoriterleşen, daha baskıcı rejimin yönelimleriyle bir yandan da covid-19 belasıyla mücadele ediyoruz. Her yeni güne “bu kadarı da olmaz” dediğimiz yeni bir hukuksuzlukla, yeni bir keyfilik ve yeni bir sınır tanımazlıkla uyanıyoruz. Bir gün öncesini arayan bir ülke gerçekliğiyle karşı karşıyayız.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]