TÜM ÜYE VE YÖNETİCİLERİMİZ BERAAT ETTİ.

29 ARALIKTA KATLİAMLARA KARŞI YAŞAMI VE İNSANLIK ONURUNU SAVUNMAK İÇİN İŞYERLERİMİZE GİTMİYOR, HİZMET ÜRETMİYORUZ.

Üye ve yöneticilerimize yönelik 19 Şubat komplosunun 4. Duruşması bu gün Antakya ağır ceza mahkemesinde görüldü. Duruşma sonrası savcılık muta alasında, iddianamede zikredilen ve suç varsayılan eylem ve etkinliklerin tamamının demokratik-sendikal hak ve eylemler olduğu ve bu nedenle suç sayılamayacağı, iddianamede yer alan “delillerin” inandırıcı ve kesin olmadığı kanaatiyle tüm üye ve yöneticilerimiz için beraat talebinde bulundu. Kısa bir aradan sonra mahkeme heyeti aynı kanaatle tüm üye ve yöneticilerimizin beraatına karar verdi.

Bu süreçte üye ve yöneticilerimizi yalnız bırakmayan ailelerimize, üye ve dostlarımıza sendikamız adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Yaşasın örgütlü mücadelemiz…

29 ARALIK SALI GÜNÜ HİZMET ÜRETMİYORUZ

Sesimize ses verin diyenlere ses olmak için 29 ARALIK’TA HİZMET ÜRETMİYORUZ.

Çünkü bizler iyi biliyoruz ki bir halk sustuğu zaman ölür ve öldükçe sesi kısılır.

Çünkü bizler iyi biliyoruz ki bu ülkede yükselen her ah zalimden önce zulme tanık olup ses çıkarmayanları vurur.

Bizler, ülkenin dört bir yanında olağanlaştırılmaya çalışılan baskı, katliam ve ölümleri kanıksamadığımızı, sessiz kalmayacağımızı haykırmak için 29 ARALIK’TA HİZMET ÜRETMİYORUZ.

Bu vesile ile ülke genelinde KESK-DİSK-TMMOB’un otak kararı ile 29 Aralık günü işyerlerimize gitmiyor ve yaşatmak için hayatı durdurmaya çağırıyoruz.

hataymahkemekarar2

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]