Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin yüzyıllık örgütlenme ve mücadele deneyiminin birikiminin ve geleneğinin takipçisi gözbebeğimiz SES’in 17. Kuruluş yıldönümünü etkinliği kapsamında 1 Ağustos SES’in Kuruluş nedeni ile sağlık emekçilerine yönelik bir iftar yemeği düzenledi. kurulusyildonumu1Esentepe dinlenme tesislerinde düzenlenen SES Kuruluş yıldönümü yemeği 600 ün üzerinde katılım sağlandı.
           SES eğitim komisyonu adına konuşan Ata YİĞİZ; SES emekçilerin ekonomik, demokratik, sosyal ve özlük hakları için yürüttüğü sendikal mücadelenin yanısıra üyelerimize ve dostlarımıza yaraşır sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermektedir.

Ramazan ayının birlik beraberlik, paylaşmanın, yardımlaşmanın birbirimizi anlamanın birbirimize olan desteğimizi en üst düzeyde hissettiğimiz zamanlardır.

Ortadoğu’da yaşanan savaşın son bulacağı günlerin başlangıcı olması ve bölgede yaşanan barış sürecinin daim kalacağı günlerin müjdeleyicisi olması ümidi ve duası içerisinde olduklarını dile getirdi.

            Verilen yemeğin ardından, üyelerimiz halaylar çekerek SES’in kuruluşunu kutladı. Gecenin sonunda kitle, birlik ve beraberliğin vermiş olduğu duygularla dağıldı.

 

           

                                                                                    Selahaddin ASLAN

               Şube Sekreteri

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]