1 Ağustos 1996 yılında 4 tane Sendikamızın birleşmesi ile kurulan Sendikamız Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikamız SES kurulduğu günden 02.06.2013 yılına kadar Ziyapaşa Bulvarı Özaltın Apt. Kat 4 No:56 Seyhan/ADANA adresinde kirada kalarak hizmet vermiş, bugün yeni subebinasiacilisbir daire alarak Reşatbey mah. 62005 sk. Özdamla Apt. kat.2 No:11 Seyhan/ADANA adresinde Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçilerinin asıl yeri olarak hizmete devam edecektir.

            Adana SES Şubesine bu güzide yeri alırken yardımlarını esirgemeyen Genel Merkezimiz, Yöneticilerimize teşekkür ederiz.

            Açılışımız 02.06.2013 tarihinde Salı günü saat:18.00’ de Şubemizde KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı TOMBUL, SES Genel Başkanı Dr. Çetin ERDOLU, Şube Başkanımız Muzaffer YÜKSEL’ in kurdele kesmesi ile başlamış aynı zamanda açılış yapan yöneticilerimiz Sendikamıza başarılar dilemiştir. Sonra Adana-Osmaniye Tabip Odası Lokal bahçesinde müzik eşliğinde yapılan kokteyl ile saat:22.00’ ye kadar devam etmiştir. 500 e yakın Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri, SES dostları, dost siyasi Partiler, Demokratik Kitle Örgütleri, Sendika ve Meslek Örgütleri temsilcileri katılmıştır.

            Açılış günümüzde bizi yalnız bırakmayan, mesaj gönderen, çiçek gönderen tüm dostlarımıza, KESK Genel Başkanı Lami ÖZGEN, KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı TOMBUL, KESK Hukuk ve TİS Sekreteri Ali KILIÇ, KESK Genel Kadın Sekreteri Canan ÇALAĞAN, SES Genel Başkanı Dr. Çetin ERDOLU, SES Genel Sekreteri Sıddık AKIN, SES Genel Eğitim, Basın Yayın, Sosyal İşler Sekreteri Zülfikar KARTAL AKÇAY, SES Mersin Şube Başkanı Selman GÜNBAT, CHP İl Başkanı Orhan SÜMER ve Yöneticileri, CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet BİÇER, CHP İl ve Çukurova İlçe Kadın Kolları, BDP İl Başkanı Uğur BAYRAK ve üyeleri, EMEP İl Başkanı Sevil ARACI BEK ve üyeleri, ÖDP İl Başkanı Hayri AKGÜN, SYKP Yöneticileri, Yeşiller ve Sol Gelecek partisi ve Yöneticileri, Adana HDK Yöneticileri, Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Ali İhsan ÖKTEN ve Yöneticileri, Eczacılar Odası Yöneticileri, Türk İş Adana Bölge Başkanı Edip GÜLNAR ve Yöneticileri, TÜMTİS Adana Şube Başkanı Halil ÇEKEN, DİSK Çukurova Bölge Başkanı Kemal ASLAN, TMMOB İKK Sözcüsü Nazım BİÇER, İMO Başkanı Abdullah BAKIR, MMO Başkanı Hüseyin ATICI, EMO Başkanı Mehmet MAK, Gıda Mühendisleri Başkanı Şehmus ALPASLAN, Adana KESK Bileşenleri, Eğitimsen, Tümbelsen, BES, BTS, Kültür sanat sen, Habersen, Yapıyolsen Başkan, Yönetici ve üyeleri, Mersin Tabip Odası Genel Sekreteri eski SES Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet ANTMEN, CHP İl Genel Meclis üyesi eski SES Adana Şube Başkanı Ali DİNİGÜZEL, Adana Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Faruk ULAŞ, Eğitimsen Genel Merkez Avukatı Mehmet TİRYAKİ, Eğitimsen Genel Merkez Avukatı Necmiye hanım SES Adana Şube Avukatımız Tugay BEK, Zeydan KARALAR, Akif AKAY, TİHV Yöneticileri, 3 Temmuz mahkememizden dolayısıyla Adana’ ya gelen Hatay Şube Başkanı İbrahim SAYMAN ve G.Antep Şube Başkanı Behçet EŞKİCİ.

            İsimlerini yazamadığımız tüm Kurum Temsilcilerine ve tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

SES ADANA ŞUBE YÖNETİMİ

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]