SES Antalya Şubesi işyeri temsilcilerine yönelik eğitim programı gerçekleştirdi. Royal Hıll Otelde gerçekleştirilen eğitime Manavgat, Kumluca, Korkuteli, Alanya ilçeleri ile Tıp Fakültesi, Atatürk Devlet, Eğitim Araştırma Hastaneleri, Sağlık Ocakları,112, SHÇEK ve Adli Tıp Kurumu işyeri temsilcileri katıldı.

 SES Antalya Şube Eğitim Sekreteri Meltem Demirtaş, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, 2009’un son işyeri temsilcileri eğitimini gerçekleştirdiklerini belirterek, mücadele ile dolu bir yılı geride bıraktıklarını bununla beraber bir dizi sendikal eğitimi de bir arada yürüttüklerini söyledi. Demirtaş,  “Kadına Yönelik Şiddet, Krizin ve Sağlıkta Dönüşümün Kadınlar Üzerine Etkisi, Hemşirelik Mesleğinin Çalışma Koşulları” ile ilgili konularda Ankara’dan Emine Uysal’ın eğitim vermek üzere geldiğini söyledi. Demirtaş,  Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Mehtap Türkay’ın da  “İş yeri Sağlığı ve Güvenliği” konusunda eğitim verdiğini belirterek, “Sağlıkta Dönüşüm Programı ve Geldiği Aşama” ile ilgili ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nursel Şahin’in temsilcilerine bir sunum yaptığını kaydetti.

 Demirtaş,  eğitim sonunda ise sendikal çalışmaların hep birlikte değerlendirildiği bir tartışma yürüttüklerini belirterek, yapılan eğitimlerin çok yararlı olduğunu bu nedenle sendikal eğitime çok önem verdiklerini vurguladı ve 2010 yılı eğitim programı hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını söyledi.

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]