Sağlık Ocağı İçin 400 İmza

Facebook
Twitter
WhatsApp

Yayla Mahallesi’nde yaşayan Romanlar, Kırklareli Roman Kültürünü Koruma, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği önderliğinde, mahalleye sağlık ocağı kurulması yönünde diğer mahalle sakinleriyle de iletişime geçerek imza topladılar.

Kırklareli’nin Merkez ilçesinde bulunan ve çevre mahalleler tarafından “Roman Mahallesi” olarak adlandırılan Yayla Mahallesi sakinleri, mahallerindeki eksiklikleri Kırklareli Roman Kültürünü Koruma, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği’nin yardımıyla tamamlamaya çalışıyorlar. Mahallede sağlık ocağı kurulması ile ilgili olarak imza kampanyası düzenlediklerini belirten dernek başkanı Zafer Süpürgeci, 400 Roman’ın imza kampanyasına katıldığını belirtti. Konuşmasına devam eden Süpürgeci; “Sağlık Ocağı için yerel yöneticilerimiz neresi yapılsın diye düşünürse Vali Faik Üstün İlköğretim Okulunun karşısında bulunan boş araziyi önereceğiz” şeklinde konuştu.

Sağlık ocağının yapılacağından umutlu olduklarını belirten Süpürgeci, diğer konularda da imza kampanyası düzenleyeceklerini söyleyerek konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Yeşilyurt 30/12/2008

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]