SES Şişli Şubesi’nin örgütlü olduğu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, grevdeki Telekom işçilerini ziyaret etti.

Osmanbey Santrali’nde gerçekleşen ziyarette emekçiler sık sık “Yaşasın sınıf dayanışması” sloganını attı. Telekom Beyoğlu İşyeri Baştemsilcisi Muharrem Bilgin’den grev hakkında bilgi alan sağlık emekçileri, destek ziyaretlerine devam edeceklerini ifade ettiler. Ziyaret sırasında konuşan Bilgin, esnek çalışma ve sendikasızlaştırma dayatmalarına karşı greve çıktıklarını, ancak patron yanlısı medya gruplarının ücret konusunu öne sürdüğünü söyledi. Grevin başarılı bir şekilde sürdüğünü anlatan Bilgin, artık sendikaların da harekete geçmesi gerektiğini belirterek, “Grevin daha fazla sahiplenilmesi gerekiyor. Sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Fatih Telekom’u ziyaret eden BES üyesi maliye emekçileri, Fatih’te işçilerin mücadelesine destek vereceklerini açıkladılar. Fatih’te bulunan SES ve Eğitim Sen ile birlikte işçileri kitlesel olarak ziyaret edeceklerini belirten BES üyeleri, işçilerle sohbet ettiler. Bu arada işçi eşleri ve çocukları da grev yerini ziyaret ettiler. Yaptıkları yemekleri grevcilere getiren ziyaretçiler, uzun süre grev yerinde beklediler. (10 kasım 2007/EVRENSEL)

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]