İlkbahar ayları Örgütlenme Programı kapsamında SES Genel Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanında örgütlenme çalışmalarına devam ediyor.

SİNOP
SES Sinop Şubesi ve SES Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu’nun katılımıyla, Gelincik ASM, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesi, Erfelek İlçe Devlet Hastanesi ve TSM, Ayancık İlçe Devlet Hastanesi ve Sosyal Hizmet Merkezinde, sağlık ve sosyal hizmet emekçileriyle buluşuldu, örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

 

SAMSUN
SES Samsun Şubesi ve SES Eş Genel Başkanımız M.Sıddık Akın’ın katılımıyla, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi emekçileriyle buluşuldu, örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.


ZONGULDAK
SES Zonguldak Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanımız M. Sıddık Akın’ın katılımıyla, Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, sağlık emekçileri ziyaret edildi. Hastanenin başhekimi ile görüşüldü. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.


SES Zonguldak Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanımız M. Sıddık Akın’ın katılımıyla, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde, sağlık emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

GİRESUN
SES Giresun Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanı Nazan Karacabey’in katılımıyla, sağlık emekçileri ziyaret edilerek örgütlenme çalışmaları yapıldı.


SES Giresun Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanı Nazan Karacabey’in katılımıyla, Aksu Eğitim Araştırma Hastanesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Giresun İl Sağlık Müdürlüğünde sağlık emekçileri ziyaret edilerek örgütlenme çalışmaları yapıldı.


AMASYA
SES Amasya Temsilciliği yöneticilerimiz ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş’ın katılımıyla, Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi, Gümüşhacıköy Aile Sağlığı Merkezi ve Amasya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde sağlık emekçileri ziyaret edilerek örgütlenme çalışmaları yapıldı.

ELAZIĞ
SES Elazığ Şubesi yöneticilerimiz ve SES Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu’nun katılımıyla, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde sağlık emekçileri ziyaret edildi. Umuda ve değişime doğru görüş alışverişinde bulunuldu.



SES Elazığ Şubesi yöneticilerimiz ve SES Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu’nun katılımıyla, Fırat Üniversitesi Hastanesinde sağlık emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.


ARTVİN
SES Trabzon Şubesi
yöneticilerimiz, SES Artvin Temsilciliğimiz ve SES Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan’ın katılımıyla, sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.


ÇORUM
SES Çorum Şubesi yöneticilerimiz ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş’ın katılımıyla, Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çorum Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde sağlık emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

ORDU
SES Ordu Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanı Nazan Karacabey’in katılımıyla, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Yenimahalle ASM, Ordu Devlet Hastanesinde sağlık emekçileri ziyaret edilerek örgütlenme çalışmaları yapıldı.

RİZE
SES Trabzon Şubesi yöneticilerimiz, SES Rize Temsilciliğimiz ve SES Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan’ın katılımıyla, Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cervatoğlu ziyaret edildi ardından Rize Fındıklı Devlet Hastanesinde sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

DENİZLİ
SES Denizli Şubesi yöneticilerimiz ve SES Genel Kadın Sekreterimiz Nursel Yücesoy’un katılımıyla, sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

ISPARTA
SES Isparta Temsilciliği yöneticilerimiz ve SES Genel Kadın Sekreterimiz Nursel Yücesoy’un katılımıyla, sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

BİNGÖL
SES Bingöl Şubesi yöneticilerimiz ve SES Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu’nun katılımıyla, sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

TRABZON
SES Trabzon Şubesi yöneticilerimiz ve SES Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan’ın katılımıyla Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, KTÜ Farabi Hastanesi, Fatih Devlet Hatanesi ve Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ziyaret edildi. Örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.


İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]