İlkbahar ayları Örgütlenme Programı kapsamında SES Genel Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanında örgütlenme çalışmalarına başladı. 

KONYA

  • SES Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan, SES Konya Temsilcilik Başkanı Onur Kerpiç ve Temsilcilik Eğitim Örgütlenme Sekreteri Mustafa Şeker, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde örgütlenme çalışmasındaydı. 


  • 112 İstasyonu, Meram Aile Sağlığı Merkezi ve Meram Devlet Hastanesinde üyelerimiz ziyaret edildi ve aramıza yeni üyeler katıldı.

  • SES Konya Şubesi yöneticileri ve SES Genel Sekreterimiz Ferit Ceylan’ın katılımıyla, Konya Şehir Hastanesinde üyelerimiz ziyaret edildi ve örgütlenme çalışması gerçekleştirildi.

SİVAS

  • Örgütlenme çalışmalarımız kapsamında SES Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey ve Sivas Şube yöneticilerimiz ile Sivas Numune Hastanesi ve Sivas Devlet Hastanesinde üye ziyaretleri gerçekleştirdi.

  •  SES Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey, SES Sivas Şube Eş Başkanı Tayfun Karakoç ve Şube Kadın Sekreteri Mehtap Karakoç Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gonca Deveci’yi makamında ziyaret ederek hastanenin genel durumuna dair bilgi paylaşımında bulundu.

  • SES Sivas Şubesi yöneticileri ve SES Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey’in katılımıyla, Sivas Divriği Devlet Hastanesinde örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

YOZGAT

  • Örgütlenme çalışmalarımız kapsamında SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş ve beraberindeki SES’liler, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde üye ziyaretleri gerçekleştirdi ve örgütlenme çalışması gerçekleştirdi.

KAYSERİ

  • SES Kayseri Şubesi yöneticileri ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş’ın katılımıyla, Erciyes Devlet Hastanesinde örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

  • SES Kayseri Şubesi yöneticileri ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş’ın katılımıyla, Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi ve Melikgazi İlçe Sağlık Müdürlüğünde örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

ERZİNCAN

  • SES Sivas Şubesi yöneticileri, Erzincan Temsilcik üyeleri ve SES Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey’in katılımıyla, Erzincan Mengücekgazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Işıkpınar Halk Sağlığı Merkezi ve Erzincan Halk Sağlığı Hizmetleri Biriminde üyelerimiz ziyaret edildi ve örgütlenme çalışması gerçekleştirildi.

BOLU

  • SES Bolu Şubesi ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş’ın katılımıyla, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

DÜZCE

  • SES Düzce Temsilciliği ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş’ın katılımıyla Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Sabri Aktüre’ye ziyaret gerçekleştirildi.

  • SES Düzce Temsilciliği ve SES Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Salih Erbaş‘ın katılımıyla, Çilimli ve Gölyaka İlçe Devlet Hastanesi, Çınarlı ASM, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesinde örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

SİNOP

  • SES Sinop Şubesi ve SES Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreterimiz Eylem Kaya Eroğlu’nun katılımıyla, Sinop İl Sağlık Müdürlüğü, Sinop Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Ada ASM ve Merkez 1 No’lu ASHİ emekçileriyle buluşuldu. Çalışma koşulları, sendikalar sendikal mücadele hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

SAMSUN

  • SES Samsun Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanı M.Sıddık Akın‘ın katılımıyla, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Fizik Tedavi Hastanesi ve Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları Hastanesi emekçileriyle buluşuldu ve örgütlenme çalışmaları gerçekleştirildi.

EDİRNE/TEKİRDAĞ

  • SES Edirne Şubesi yöneticilerimiz ve Ses Eş Genel Başkanımız Nazan Karacabey, KHK ile ihraç edilen ve mahkeme kararı ile göreve dönen üyemiz Trakya Üniversitesi Tıp fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Mevlüt Yaprak ve Edirne Tabip Odası Başkanı ve üyemiz Prof. Dr. Gürcan Altun’u ziyaret etti.

  • SES Edirne Şubesi yöneticilerimiz ve SES Eş Genel Başkanı Nazan Karacabey’in katılımıyla, Edirne ve Tekirdağ da işyeri ziyaretleri gerçekleştirildi. Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Çorlu Fidanlık ASM. Emlak Konutları ASM, Emlak Konutları Verem Birimi, Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Merkez Yancıkçı ASM, İl Sağlık Müdürlüğü, Keşan Devlet Hastanesi, Keşan 3 Nolu ASM, Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyaret edilerek örgütlenme çalışmaları yapıldı.

KOCAELİ

  • SES Kocaeli Şubesi yöneticileri ve SES Genel Mali Sekreterimiz Deniz Topkan’ın katılımıyla, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kocaeli Şehir Hastanesi’ndeki emekçilere yönelik örgütlenme faaliyetleri gerçekleştirildi.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]