Sendikamız eski genel başkanlarından Köksal Aydın’ı ölümünün birinci yıl dönümünde Karşıyaka’da bulunan mezarı başında andık.

Anma etkinliğine; Köksal Aydın’ın ailesinin yanı sıra Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara, Genel Sekreterimiz Pınar İçel, Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Aylin Akçay, Ankara Şube Eş Başkanımız Rona Temelli, KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz, KESK Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy, TTB Merkez Konseyi Üyesi Gülriz Erişgen, TMMOB Başkanı Emin Koramaz, Ankara Tabip Odası Başkanı Vedat Bulut, Ankara Tabip Odası yöneticileri Ali Karakoç, Gülgün İncirci Kıran, Gül Bakır ve ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ile Köksal Aydın’ın arkadaşları ve üyelerimiz katıldı.

Mücadele arkadaşlarının Köksal Aydın’ı ve mücadelesini anlattıkları konuşmaların ardından söz alan Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara, şöyle konuştu: “Tam bir yıl oldu, bir yıldır gittiğimiz her ilde, yaptığımız her etkinlikte anıların gülümsetiyor yüzümüzü, seni konuşuyoruz. Polis barikatında öfkeni, yoldaşlarla bir aradayken hoş sohbetini, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini sendikamızın saflarına katışındaki o zerafeti, seni konuşuyoruz. Öğrencilik yıllarında başladığın o yolculuğu tamamlamak için bir an bile durmadan yürüyüşünü, seni konuşuyoruz. Umudunu, heyecanını, ısrarını, kararlı duruşunu. Ve yolunda yürüyoruz. Gençlik hayallerini sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini mücadelesi ile birleştirdiğin o yolda, yolunda yürüyoruz. Ve bugün ülkenin dört bir yanından TİS talepleri için yola çıkan KESK ve bağlı sendikaların yöneticileri seni yanlarında, yanı başlarında hissederek geliyorlar Ankara’ya, senin türkünle. Seni unutmayacağız sevgili başkanım.”

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]