Yıpranma Payı, Ek Gösterge ve Temel Ücretlerimizin Yükseltilmesi Taleplerimizden Vazgeçmiyoruz: 11 Mayıs’ta Ankara’dayız!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Yıpranma payı, ek gösterge ve temel ücretlerimizin yükseltilmesi talepleriyle 11 Nisan günü bütün illerde hastane önlerinde, iş yerlerinde ve şube binalarımızda açıklamalar yaptık.

Yapılan açıklamalarda yaşanan krizin faturasının emekçilere kesilmek istendiği bu günlerde krizin faturasının krizi yaratanlar tarafından karşılanması, insanca yaşamı içeren taleplerimizin bir an önce karşılanması için siyasi iktidarı uyardık.

11 Mayıs’ta ülkenin dört bir yanından gelen emekçilerle fiili hizmet süresi zammı, 3600 ek gösterge ve en az temel ücret 6.500 TL olsun diye Ankara’da gerçekleştireceğimiz buluşmaya çağrının yapıldığı açıklamalarda, tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini SES’siz kalmamaya, hakları için mücadeleye davet ettik.

İstanbul Şubelerimiz tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan açıklamaya KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik ile Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara katılırken, Diyarbakır’da yapılan açıklamaya Eş Genel Başkanımız Gönül Erden, İzmir’de yapılan açıklamaya Genel Sekreterimiz Pınar İçel Çepe, Ankara’da yapılan açıklamaya Genel Mali Sekreterimiz Ali Önal ve Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Aylin Akçay, Batman’da yapılan açıklamaya Genel Örgütlenme, Basın-Yayın ve Sosyal İşler Sekreterimiz Fikret Çalağan, Adana’da yapılan açıklamaya ise Genel Kadın Sekreterimiz Selma Atabey katıldı. 11 Nisan’da illerde okunan açıklama metni için tıklayınız

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]