KESK’in “Yoksulluğa, İşsizliğe, Güvencesizliğe Karşı Birlikte Mücadele” kampanyası çerçevesinde 22 Aralık ‘ta İstanbul’da düzenleyeceği bölge mitingi öncesinde Bursa’da miting çalışmaları devam ediyor.

Eş Genel Başkanımız Gönül Erden ve Bursa Şube yöneticilerimiz ile iş yeri temsilcilerimiz mitinge çağrı yapmak için Çekirge Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık emekçileriyle bir araya geldi. Hastane başhekimi ile de görüşme gerçekleştirilen ziyarette, hastane ve hastane çalışanlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Eş Genel Başkanımız Gönül Erden, yine miting çalışmaları kapsamında ilde bulunan KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz ve KESK’e bağlı sendikaların genel merkez yöneticilerinden oluşan KESK heyeti ile Bursa KESK Şubeler Platformu, 22 Aralık İstanbul bölge mitingine çağrı için basın toplantısı gerçekleştirdi.

Basın toplantısında konuşan KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz; yoksulluğa, işsizliğe, güvencesizliğe karşı İstanbul’da alanda olacaklarını belirterek, “Krizin bedelini ödemeyeceğiz, bedeli krizi yaratanlar ödesin” diye konuştu.

Gürbüz, 22 Aralık’ta saat 14.00’da İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda yapılacak KESK bölgesel mitingine katılım çağrısı yaparak sözlerini tamamladı.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]