Sivas’ta Halkevinin düzenlemiş olduğu 5. Geleneksel Gezi Futbol Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvanın açılış konuşmalarını yapan Sivas Şube Eş Başkanımız Özgür Baştürk ve Halkevleri Şube Başkanı Adnan Yılmaz, Gezi şehitlerini unutturmamak ve anmak için bir arada olduklarını söylediler.

Saygı duruşunun ardından yapılan eşleşmede SES futbol takımı EMEP Sivas İl Örgütü gençleriyle eşleşirken, Eğitim-Sen futbol takımı ile de Alice futbol takımı eşleşti. İlk tur mücadele sonucunda SES ve Eğitim-Sen futbol takımları elendiler.

19 Mayıs’ta başlayan Gezi Futbol Turnuvası 27 Mayıs 2018 günü Alice Futbol Takımı ve Emek Gençliği Futbol Takımı arasındaki final maçıyla sona erdi.

Turnuvanın amacına uygun olarak yapılan dostluk ve kardeşlik maçında kupayı Alice Futbol Takımı kazandı. Kupa töreninde konuşma yapan Halkevleri Şube Başkanı Adnan Yılmaz katılımcı kurumlara teşekkür ederken, gezi ruhunun ve hayatını kaybeden gençlerin unutulmaması için ileri ki yıllarda da kurumların desteğini beklediklerini ifade etti.

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]