Bursa SES ve Eğitim-Sen Şubeleri: Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulçay’ın Uygulamalarına Karşı Mücadele Etmekte Kararlıyız!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bursa Şubemiz ve Eğitim-Sen Bursa Şubesi, Uludağ Üniversitesinde sağlık ve eğitim emekçilerine yapılan haksızlıklara karşı 7 Şubat 2018 tarihinde basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan Eğitim-Sen Bursa Şube Başkanı Atakan Erdağı, Rektör Yusuf Ulcay’ın atandığı günden bu yana Uludağ Üniversitesi’nin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de sindirilmeye çalışıldığını söyledi. Erdağı, “Ulçay, liyakatsız kişileri üniversite dışından getirerek kadroya atarken, kurumda çalışan ve kadro bekleyen liyakat sahibi kişileri ise bekletmektedir. Ulçay, Tıp Fakültesine mesleki ve akademik açıdan yetersiz kişileri atamaya çalışması sunulan sağlık hizmeti ve eğitim kalitesini düşürmüştür. Ulçay’ın göreve geldiğinden bu yana tanık olduğumuz yanlış uygulamalarına artık yeter diyoruz” şeklinde konuştu. Erdağı, SES ve Eğitim-Sen şubeleri olarak üniversitedeki sözkonusu yanlış uygulamalara karşı mücadele etmekte kararlı olduklarını da sözlerine ekledi.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]