Sağlık Emek Örgütleri: Taşeron Sağlık İşçilerinin Kadroya Geçirilmesi Sürecinde Eşitsizlik, Haksızlık ve Adaletsizliğe İzin Vermeyeceğiz!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sağlık emek örgütleri bugün İstanbul’da SES, TTB ve Devrimci Sağlık İş’in çağrısıyla ortak bir basın toplantısı düzenledi. Eş Genel Başkanımız Gönül Erden ve DİSK Genel Sekreteri ve Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da katıldığı toplantıda sağlık emek örgütleri adına açıklamayı TTB Başkanı Raşit Tükel yaptı.

Tükel, “Yıllardır emeği ve kimliği yok sayılan taşeron işçileri, yıllardır sağlık hizmetini birlikte ürettiğimiz ekip arkadaşlarımızdır ve tek bir taşeron sağlık işçisi arkadaşımızın geleceğinin yani ortak kaderimizin karartılmasına izin vermeyeceğiz” diyerek,  sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak, insanca yaşanacak ve emeğin karşılığının alınacağı güvenli bir çalışma düzenini hep birlikte kuracaklarının altını çizdi.

Sağlık emek örgütleri “ Taşeron Sağlık İşçilerinin Kadroya Geçirilmesi Sürecinde Eşitsizlik, Haksızlık ve Adaletsizliğe İzin Vermeyeceğiz!” diyerek basın toplantısını sona erdirdi.

metin için tıklayınız

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]