İSTANBUL SES SENDİKA OKULU HAZIRLIK ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Facebook
Twitter
WhatsApp

Ankara ve Diyarbakır’dan sonra İstanbul sendika okulu da ilk çalışma gündemini belirleyerek kuruluşunu 28 Temmuz 2017’de ilan etti.

05 Temmuz’da kurucu meclis ön toplantısını gerçekleştiren İstanbul sendika okulu üyeleri, 28 Temmuz toplantısında ilk çalışma gündemini belirleyerek çalışmalarına başladı. Motivasyonun  ve katılımın oldukça yüksek geçtiği toplantıda; çalışma grupları, iş paylaşımı yapılarak nasıl bir yöntem izleneceği kararlaştırıldı.

Bilginin beraber üretilmesi ve beraber tüketilmesi sloganıyla yola çıkan İstanbul sendika okulu üyeleri halkın daha iyi sağlık hizmetine ulaşması ve sağlık çalışanlarının güvencesizleştirilmesinin son aşaması olan şehir hastanelerine dair yoğunlaşmalarını en kısa sürede sağlık çalışanlarıyla paylaşacaklar.

Her üyesi aynı zamanda bir işyeri aktivisti olan, üyelerimizin ve sağlık çalışanlarının ihtiyacı olan bilgiye ulaşması için yerellerde kurduğumuz bu okullarda işyerlerimizi ve sendika kurullarımızı besleyerek daha güçlü ve daha nitelikli bir şekilde fiili ve meşru mücadelemizi de büyüteceğiz. Türkiye’nin en büyük emek kenti olan İstanbul’da emekçilerin daha güçlü öğütlenmesine olan ihtiyaçla yola çıkıyoruz. Bütün emekçilerin karşısında mücadele ettiği gücü önce tanımaya ve bu tanımı çoğaltmaya ihtiyacı vardır. İstanbul sendika okulu olarak önceliğimiz bilgiye eşitlemek ve bunu herkese ulaştırmak olacaktır.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]