15 Temmuz darbe girişimini fırsata çeviren AKP iktidarı 20 Temmuz 2016 tarihinde ilan ettiği OHAL ile baskıcı politikalarını daha da artırarak memleketi yaşanamaz bir noktaya getirmiştir. Kısıtlı olan özgürlükler tamamen askıya alınmış ve hukuk yok sayılarak ADALET’sizlik normal olarak kabul ettirilmeye çalışılmıştır. Biz SES olarak ilk günden itibaren Adalet ve Özgürlük karşıtı bu iktidar anlayışına karşı mücadele ettik bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.

Her kim ki bu konuda bir adım atarsa onunla yan yana olmaktan asla bir adım geri durmadık/durmayacağız.

Bu nedenle 15 Haziran 2017 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu ADALET YÜRÜYÜŞÜ’nü destekliyoruz.

15 Haziran 2017 Ankara’da yapılan uğurlamaya SES MYK, 53 Şube ve Temsilciliğimizden gelen Şube Eş Başkanlarımız ve MTK katılımcıları ile ADALET Yürüyüşü’nün ilk gününde Ankara’da başlayan uğurlamaya katıldık. Ayrıca 30 Haziran 2017  tarihinde KESK heyeti ile bir günlük yürüyüşe katılacağız. Aynı zamanda güzergah boyunca bulunan şube ve temsilciliklerimiz ADALET talebimizi çoğaltmak için karşılama ve uğurlamalara katılacaktır.

 

OHAL kaldırılsın;

İş güvencemiz için ADALET

İhraç edilen üyelerimiz için ADALET

Tutuklu bulunan üyelerimiz için ADALET

Yaşatmak için barış mücadelesi verenlere ADALET

İnsanca yaşam için ADALET

Fiili Hizmet Zammı İçin ADALET

Çalışma yaşamında ve ilişkilerinde ADALET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Hakkı için ADALET

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]