Vahşeti gündelik hayatlarımızın bir parçası haline getirmeye kalkışanlara karşı dayanışma ve birlikte mücadele en büyük silahımızdır!

Facebook
Twitter
WhatsApp

14 Temmuz’da, Fransa’nın güneyindeki Nice kentinde gerçekleştirilen acımasız saldırı sonucu en az 84 kişi hayatını kaybetmiş, onlarca kişi de yaralanmıştır. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri ve katliamların ortaya çıkmasına zemin hazırlayanları lanetliyoruz. Benzer acıları ne yazık ki defalarca deneyimlemiş bir emek örgütü olarak Fransız halkının acısını paylaşır, hayatını yitirenlere başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.

Başta emekçilerin mücadelesi olmak üzere tüm toplumsal muhalefetin güvenlik söylemiyle ipotek altına alınmasına da sebep olan bu yaşam ve insanlık düşmanı saldırılara karşı ortak tutum alınmasını sağlamak ve enternasyonal dayanışmanın güçlenmesi için mücadele etmek zorundayız.

Hayatın her alanında sömürüyü derinleştiren şiddet karşısında ezilenlerin mücadelesiyle ortaya çıkan değerler etrafında kenetlenmekten ve birlikte mücadele etmekten başka çıkış yolu yoktur. Emek örgütlerini ve her kesimden ezilenleri katliamlarla hizaya sokmaya çalışan, vahşeti gündelik hayatlarımızın bir parçası haline getirmeye kalkışanlara karşı dayanışma ve birlikte mücadele en büyük silahımızdır.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]