KARABÜK’TE 11 MAYIS ANNELER GÜNÜ UÇURTMA ŞENLİĞİ..

Facebook
Twitter
WhatsApp

Güleç Sevgi Evi’nde kalan öğrencilerle bulutlara sevgilerimizi uçurduk…

KESK’e bağlı SES ve Eğitim Şubesi tarafından Anneler Günü etkinliğinde sevgi evinde kalan çocuklarla birlikte uçurtma şenliği düzenledi.

Karabük Orman İşletmesine ait merkez depo alanında düzenlenen etkinliğe, SES Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik, Eğitim Sen Şube Başkanı annelergunu1Cevat Soylu ve yönetim kurulu üyelerinin aileleri ile Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı.

SES Şube Başkanı Ersin Tetik, KESK şubeler platformu olarak özel günlerin kapitalizm aracı olarak kullanılmasına karşı olduklarını söyleyerek,”Bu bağlamda farklılık oluşturmak istedik. KESK şubeler platformu olarak Güleç sevgi evlerinde kalan çocukları da yanımıza alarak uçurtma şenliği yaptık. Güzel ve hoşça bir gün oldu. Onlara hem müzik hemde yemek ikramlarımız oldu. Bugün Anneler Günü dolayısıyla buradayız ama hemşireler haftasını da kutluyoruz. Amacımız Güleç sevgi evlerinde kalan çocuklara bir nebze olsun anne ve baba sevgisini bugün hissettirmek için bu organizasyonu yaptık” dedi.

Tetik ayrıca, Karabük Valiliği başta olmak üzere Orman İşletme Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Cevat Soylu ise, “Bu etkinliği Karabük’te geleneksel hale getirmek istiyoruz. Sendikaların çalışanların özlük haklarını aramakla kalmamalı, sosyal etkinliklerle de halkın yanında olmalı” dedi.

Etkinlikte hem sendikacıların çocukları hem de Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocuklar doyasıya eğlendi.

annelergunu2

annelergunu3

annelergunu4

annelergunu5

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]