Genel Merkezimizin yemek ücretleri ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı’na gönderilmek üzere hazırladığı ve işyerlerindeki yemekhanelerde okunmak üzere hazırlanan yazı Adana’da aşağıdaki işyerlerinde okunmuş ve ardından çalışanların onayı ile Maliye Bakanlığı’na faks çekilmiştir.

 

Adana’da 11 hastane ve 12 SHÇEK Kurumu bulunmakta olup, bu 23 işyerinden Adana Devlet Hastanesi, Adana Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Balcalı Hastanelerindeki onay alma eylemi oldukça kitlesel ve coşkulu geçmiş, diğer işyerlerinde bildiri okunduktan sonra faks çekme işlemi yapılmıştır.

 

Bildiri okunan hastaneler;

Adana Devlet Hastanesi, Adana Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Çukurova Doğum ve Çocuk Hastanesi, Çukurova Devlet Hastanesi, Balcalı Hastanesi, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Ruh Sağlığı Hastanesi, Düziçi Devlet Hastanesi, Ceyhan Devlet Hastanesi, Osmaniye Devlet Hastanesi.

 

SHÇEK Kurumları;

Adana Çocuk Sitesi, Adana Huzurevi, Seyhan Belediyesi Huzurevi, Seyhan Belediyesi Yetiştirme Yurdu, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Aile Danışma Merkezi, 75. Yıl Rehabilitasyon Merkezi, Yüreğir Toplum Merkezi, Seyhan Toplum Merkezi, Yedipınar Engelliler Parkı, Oğuz Kaan Köksal Rehabilitasyon Merkezi.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]