Dersim Şubemiz: Mobbing ve Baskıyla Çalışma Hayatını Zorlaştıran, Sendikal Mücadelemizi Hakaretler ve Tehditlerle Yıpratmaya Çalışan Tunceli ASP İl Müdürü Ali Ekber Yurt Bir An Önce Görevden Alınsın!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Dersim Şubemiz, Tunceli Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Ekber Yurt’un görevini usule aykırı yürüttüğüne dikkat çekerek, “Çalışanların mobbingle, baskıyla, hakaret ve tehditle çalışma hayatını zorlaştıran, kadın düşmanı, kabadayı il müdürü Ali Ekber Yurt bir an önce görevden alınsın” açıklamasında bulundu.

Dün Seyit Rıza Meydanı’nda gerçekleştirilen açıklamada konuşan Dersim Şube Eş Başkanımız Kahraman Yürük şu ifadeleri kullandı: “Ali Ekber Yurt sendika yöneticilerini hedef alarak saldırganca tutumlar sergiledi. Liyakatsiz bir şekilde atamalarla gelen iş bilmez müdürlerin, kadınların büyük mücadelelerle inşa ettiği çalışma hayatlarını zehir etmesine izin vermeyeceğiz. Sendikal hakları, emekçilerin özlük haklarını ve aile bütünlüklerini hiçe sayan, ayrımcılığı, zorbalığı, hak yemeyi şiar edinen kabadayı il müdürü Ali Ekber Yurt şimdi de kurum içerisindeki üslubunu ve saygısını da kenara bırakıp çalışanları, yönetimimizi ve sendikal mücadelemizi hakaretler ve tehditlerle yıpratmaya çalışmaktadır. Ali Ekber Yurt her fırsatta mücadelemizi terörize etmeye çalışıyor. Ali Ekber Yurt’un emekçilere uyguladığı baskı ve şiddete karşı bizler adalete olan inancımızla hak arayışımıza, meşru hukuki  ve sendikal mücadelemize devam edeceğiz. Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ekber Yurt’un bir an önce görevden alınmasını talep ediyoruz.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]