Sendikal Hak İhlalleri Raporumuzu Açıkladık: OHAL Hukuksuzluğunu ve Sendikal Hak İhlallerini Durduracağız; İşimizi, Çalışma Hakkımızı, Geleceğimizi Geri İstiyoruz!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Merkez Yönetim Kurulumuz, genel merkezimizde basın toplantısı düzenleyerek sendikal hak ihlalleri raporumuzu açıkladı.

Toplantıda Merkez Yönetim Kurulu adına konuşan Eş Genel Başkanımız Selma Atabey, yarın KESK tarafından “Çalışma Hakkımı/İşimi İstiyorum” ana talebiyle İstanbul’dan Ankara’ya başlayacak olan yürüyüşe dikkat çekti. OHAL Komisyonu’nun hukuksuzlarını anlatan Atabey, “OHAL rejimi devam etmektedir. OHAL Komisyonu kararları ve siyasi yargı kararlarıyla hukuksuzluklar olağan hale getirilmeye çalışılmaktadır. Bu anti demokratik uygulamaları kabul etmeyeceğimizi bir kez daha beyan ediyoruz. KESK ve SES’in tarihi Türkiye emek, demokrasi, hak ve özgürlükler mücadelesinin tarihi ile iç içedir. Bu mücadeleyi dün olduğu gibi bugün de sürdürmeye ve büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sendika avukatımız Sevinç Linda Hocaoğulları’nın da katıldığı basın toplantısında Eş Genel Başkanımız Selma Atabey, Hukuk Büromuz tarafından hazırlanan hak ihlalleri raporunu açıkladı.

Sendikal Hak İhlalleri Raporumuz için tıklayınız

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]