Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz 2021 Yılı Sağlık Bakanlığı Bütçe Raporumuzu HDP ve İYİ Parti’ye İletti

Facebook
Twitter
WhatsApp

Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, dün HDP ve İYİ Parti’ye 2021 yılı Sağlık Bakanlığı bütçesine dair değerlendirmelerimizin yer aldığı raporu sundu.

HDP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Saruhan Oluç ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak’la görüşen Eş Genel Başkanlarımız Selma Atabey ve Hüsnü Yıldırım ile MYK Üyelerimiz Mehmet Sıddık Akın ve Eylem Kaya Eroğlu, Covid-19 salgını sürecinde sağlık emekçilerinin karşı karşıya olduğu sorunları dile getirerek, sorunların çözümüne yönelik adımların atılması ve Covid-19’un meslek hastalığı olarak kabul edilmesi için girişimlerde bulunulması taleplerimizi iletti.

Ziyaretlerde, 2021 yılı genel bütçesinin işsizliği, yoksulluğu giderecek, toplumu ve sağlığı önceleyen bir bütçe olması gerektiğini ifade eden yöneticilerimiz, 2021 yılı Sağlık Bakanlığı bütçesine dair değerlendirmelerimizin ve önerilerimizin yer aldığı raporu parti yetkililerine sundu.

CHP Milletvekili Murat Emir ile bugün olan randevumuz ise hükümetin Covid-19 yasakları kapsamında TBMM’ye getirilen ziyaret yasağı nedeni ile iptal oldu.

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]