Sağlık emek ve meslek örgütlerinin temsilcileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Koronavirüs salgını ve sağlıkta şiddetle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Eş Genel Başkanlarınız Gönül Erden ve İbrahim Kara ile sağlık emek ve meslek örgütü temsilcilerinin katıldığı görüşme Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Koronavirüs bilgilendirmesi ile başladı. Salgın sürecinde şeffaflık ve bilgi paylaşımının önemli olduğunun vurgulandığı görüşmede, sağlık emek ve meslek örgütlerinin temsilcileri sürecin en hafif zararla atlatılması için göreve hazır olduklarını ifade ettiler.

Görüşmede, öne çıkan başlıklardan birisi de sağlık alanında yaşanan şiddet başta olmak üzere sağlık alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgın süreci ve sonrasında sağlık alanındaki emek ve meslek örgütlerinin görüş ve önerilerinin alınacağı mekanizmaları kuracaklarını belirtti.

Görüşmede, Koronavirüs salgınıyla ilgili Türkiye’de alınan önlemler, yapılanlar ve yapılması gerekenler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]