Sivas Şubemiz, Büyük Otel’de düzenlediği kahvaltıda üyelerimizle bir araya geldi. Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara’nın da katıldığı kahvaltıya çok sayıda üyemiz katılırken, açılış konuşmasını Sivas Şube Eş Başkanımız Özgür Baştürk yaptı.

Baştürk’ün ardından konuşan Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara, içinde bulunduğumuz sürecin zorluklarına dikkat çekerek, çıkış yolunun örgütlü olmaktan geçtiğini söyledi.

8 Mart, 14 Mart gibi özel günleri de içinde bulunduran Mart ayının tarihsel süreçte önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Kara, yerel seçimlere ilişkin emekçilerin ve özellikle sağlık emekçilerinin tavrının öneminden bahsetti.

Yakın zamanda emekli olan üyelerimize plaket sunumunun gerçekleştiği kahvaltıda serbest kürsü oluşturularak üyelerimizin sorunlarını anlatma imkanı sağlandı.

Kahvaltı etkinliğinde Genel Merkez avukatlarımızdan Sevinç Hocaoğulları da hukuki süreç hakkında bilgilendirme yaparak, üyelerimizin sorularını yanıtladı.

Etkinlik sonrası iş yerlerinde örgütlenme çalışmalarına ara vermeden devam etme gerekliliğiyle birlikte Nisan ayında bir eğitim programı hazırlanmasına karar verildi.

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]