KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, Genel Kadın Sekreterimiz Selma Atabey ve KESK’e bağlı sendikaların genel merkez yöneticilerinden oluşan KESK heyeti ile Şanlıurfa KESK Şubeler Platformu yöneticileri, 16 Aralık’ta Diyarbakır’da yapılacak Yoksulluğa, İşsizliğe, Güvencesizliğe Karşı Birlikte Mücadele KESK Bölge Mitingi için çalışmalarına devam ediyor.

Miting çalışmalarının aktarıldığı ve mitinge çağrı yapılan geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyen KESK heyeti; Şanlıurfa Barosu, Şanlıurfa Tabip Odası, HDP Şanlıurfa İl Yönetimi ve Şanlıurfa İHD Şubesi’ni ziyaret ederek miting bilgilendirmesi yaptı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i de ziyaret eden heyet, Şanlıurfa’daki kamu emekçilerinin yaşadığı sorunlar ile açığa alınan kamu emekçilerinin durumu hakkında görüşmede bulundu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Himmet Durgut ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İdris Dağ’ı ziyaret eden KESK heyeti ve Şanlıurfa Şube yöneticilerimiz, açığa alınan üyelerimiz ve işyerlerinde SES üyelerinin yaşadığı sorunları dile getirdi.

KESK heyeti ayrıca Şanlıurfa İHD Şubesi’nde gerçekleştirilen 10 Aralık İnsan Hakları Günü açıklamasına katılım sağladı.

Öte yandan KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, Diyarbakır’da yapılacak olan bölge mitingi ile ilgili olarak Edessa TV’nin canlı yayın konuğu oldu.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]