Gençlik hayallerini, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin mücadelesi ile birleştiren, halkın sağlık hakkına erişimi önündeki engellerin kaldırılması, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin insanca yaşam mücadelesini sendikamızın her kademesinde (üyelikten, işyeri temsilciliğine, işyeri temsilciliğinden genel başkanlığa kadar) sürdüren 5. dönem genel başkanlığımızı yürüten Köksal Aydın’ı sonsuzluğa uğurladık.

02 Ağustos 2018 tarihinde saat 10.00’da İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk toplantı salonunda düzenlenen törene ailesi, yoldaşları, emek ve demokrasi güçlerinin temsilcilerinin yanı sıra sendikamızın üye ve yöneticileri de katıldı.

Törende söz alan mücadele arkadaşları Köksal Aydın’ın üniversite yıllarında yürüttüğü mücadeleden, sendikal alanda yürüttüğü mücadeleye kadar yaşamının her anında devrimciliği, çalışkanlığı, özverisi, dostluğu, arkadaşlığı, yoldaşlığını anlatıldı.

Tören sonrasında Karşıyaka mezarlığında toprağa verdiğimiz başkanımızı sonsuzluğa uğurladık.

Güle güle başkanım,

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek için mücadeleni bıraktığın yerden devam ettirecektir…

Işıklar Yoldaşı Olsun …

Anıları Mücadelemize Işık Tutacak…

 

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]