SİVAS’TA HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE KARŞIN YEMEKHANE ANKETİ YAPILDI

Facebook
Twitter
WhatsApp

31 mart 2016 Perşembe günü Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde yemekhane hizmetlerini değerlendirmek için memnuniyet anketi yapılmak istenmiştir. 30 Mart’ta resmi yazı ile başhekimliğe müracaat edilmiş, 31 martta saat 10:30 gibi başhekimlikten uygun değildir şeklinde cevap verilmiştir. sivasyemekhaneanket2Başhekim ile görüşülememiş başhekim yardımcıları ile sendika olarak izin istemediğimizi yemekhanede bu anketi uygulayacağımızı haber verdiğimizi belirttik. Daha sonra sivil polisler bize ulaşarak başhekimliğin haber vermesi üzerine yemekhaneye geldiklerini ve açıklama yapıp yapmayacağımızı sordular. Daha sonra yemekhaneye gittiğimizde yaklaşık 20 kişiden oluşan  güvenlik görevlileri bu anketi yapamayacağımızı başhekimliğin kesinlikle yaptırmayın yönünde talimatı olduğunu söylediler. Bizde buyurun engelleyin bizi diyerek grubu yararak yemekhaneye girdik ve masalarda yemek yiyen arkadaşlara anketleri dağıttık. Güvenlik görevlileri ve polis herhangi bir müdahalede bulunmadı fakat bu defada yemek şirketi görevlileri engellemeye çalıştı. Onlarda bizi vazgeçiremeyince kenara çekilmek zorunda kaldılar. Yaklaşık 300 anket bu şekilde sağlık emekçilerine doldurtturulmuştur. Yaşanan bu durumu ile ilgili rektörlük ile görüşerek sendikamıza yapılan bu baskıyı kınadık.

Bugün bir kez daha gördük ki ne mutlu onurlu duruşunu bozmayanlara, ne mutlu idarelerin güdümünde olmayanlara ve ne mutlu SES’li olana…

 

 

Yemekhane Memnuniyeti

Bu anket ile Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi yemekhane biriminden yararlanan sizlerin verilen, sunulan yemek servis ve hizmetlerinden ne derece memnun olduğunuzu anlamayı amaçlamaktadır.

Cinsiyetiniz?

† Kadın                          † Erkek

Lütfen size uygun olan seçeneği işaretleyiniz.


† Akademik personel

† İdari personel

† Şirket personeli

† Stajyer öğrenci

† Diğer……………..

Yemekhanede ne sıklıkla yemek yiyorsunuz?

† Her gün

† Arasıra

† Yemeği beğendiğimde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MENÜLER                        

     ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Genel olarak menüler          
Menüde yer alan yemeklerin uyumu          
Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği          
Günlük menülerin kalorisi          
Yemeklerin tazeliği          
Yemeklerin sağlık kurallarına uygunluğu          
Aylık menünün internette yayınlanması          

 

 

 

ÇORBALAR

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Tadı          
Sıcaklığı          
Kıvamı          
Malzeme İçeriği          



*Et yemekleri( et, köfte . tavuk . hindi . balık

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Sunumu          
Tadı Lezzeti          
Sıcaklığı          
Yağ Oranı          

 

*Pilav ,makarna , börekler

 

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Sunumu          
Tadı Lezzeti          
Sıcaklığı          
Yağ Oranı          

Sebze ve kuru baklagil yemekleri

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Sunumu          
Tadı Lezzeti          
Sıcaklığı          
Yağ Oranı          
Malzeme İçeriği          

 

 

Soğuk yemekler ve zeytinyağlılar

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Sunumu          
Tadı Lezzeti          
Yağ Oranı          
Malzeme İçeriği          

 

Salatalar ve tatlılar

        ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Sunumu          
Tadı Lezzeti          
Tazeliği          

 

Yemekhane hizmetleri

                                                                                      ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Yemekhane Hizmet akışı          
Yemekhane Personelinin Davranışı          
Personelin Temizlik Hijyen Kuralına Uyması          

 

Yemekhanenin temizliği / hijyeni

                                                                                      ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Yemekhanenin temizliği          
Masa, örtü ve sandalyelerin temizliği          
Tabak, tepsi, çatal, bıçak, kaşık temizliği          

Yemekhane malzemeleri

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Masalardaki tuzluk, biberlik, peçete durumu          

  ÇOK İYİ İYİ ORTA KÖTÜ ÇOK KÖTÜ
Yemekhanenin fiziksel şartları          

 

Yemeklerde aşağıda bulunanlardan beğenmediklerinizi işaretler misiniz ?


† Görünüş

† Sıcaklık  

† Kıvam

†  Yağ

† Tuz

† Baharatlar

 

† Diğer …………………


Menülerde yer almasını istemediğiniz yemekler var mı ?

Çorbalardan varsa belirtiniz ………………………………………………………………………………………

Ana Yemek (et, sebze) varsa belirtiniz ………………………………………………………………………….

Kap (pilav, zeytinyağlı) varsa belirtiniz …………………………………………………………………………

Kap (salata, tatlı, meyve) varsa belirtiniz ………………………………………………………………………

Menülerde özellikle yer almasını istediğiniz yemekler var mı ?

Çorbalardan varsa belirtiniz ………………………………………………………………………………………

Ana Yemek (et, sebze) varsa belirtiniz ………………………………………………………………………….

Kap (pilav, zeytinyağlı) varsa belirtiniz …………………………………………………………………………

Kap (salata, tatlı, meyve) varsa belirtiniz ………………………………………………………………………

Yemek porsiyonlarını doyurucu buluyor musunuz ?

†  Evet                                     † Hayır                                       † Bazen

Yemeklerde margarin yerine tereyağ ve zeytinyağ kullanılmasından memnun musunuz ?

†  Evet                                     † Hayır

 

Şikayet ve önerileriniz: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]