FİİLİ HİZMET SÜRESİ ZAMMI İÇİN MECLİSTE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK !

Facebook
Twitter
WhatsApp

 

HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken’e yasa tasarımızı ilettik…

Sendikamız sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin taleplerinin başında yer alan fiili hizmet süresi zammı için başlattığı kampanyayı TBMM’ne taşıdı.

Sağlık alanında örgütlü olan emek ve meslek örgütleri ile birlikte hazırlamış olduğumuz yasa tasarısı önerisinin TBMM’de gündeme alması için AKP, CHP ve HDP Grup Başkan Vekillerinden randevu talep edildi.

AKP ve CHP Grup Başkan Vekillerinin randevu talebimize yoğunluklarından dolayı önümüzdeki günlerde yanıt vereceklerini söylerlerken, HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken ile bugün (10 Mart 2016) görüştük.

Görüşmeye Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara, Genel Sekreterimiz Birsen Seyhan ve MYK Üyemiz Fikret Çalağan katıldı.

Yasa tasarısı önerimizi İdris Baluken’e sunduktan sonra son dönemlerde yaşanan çatışmalar nedeni ile halkın sağlık hizmetine ulaşımındaki sorunlar ve sağlık emekçilerinin yaşadığı şiddet ve sorunlar üzerinde de bilgi alış verişinde bulunuldu.

Hazırlamış olduğumuz yasa tasarısı önerimizi TBMM Başkanlığına grup adına sevk ettiklerini ifade eden Baluken, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin yaşadığı sorunlara da duyarlı olduklarını ve sorunların çözümüne ilişkin ellerinden gelen çalışmaları yürüteceklerini ifade etti.

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]