7 Haziran seçimlerinde istediğini alamayan AKP Hükümeti baskı ve şiddet ortamını körükleyerek 1 Kasım seçimlerine gidiyor. Baskı ve şiddet ile tek başına iktidar olmanın hesaplarını yapan AKP Hükümeti insanları savaş ortamı yaratıp öldürerek oylarını artırmaya çalışıyor.

Ama ne yazık ki, savaş koşullarında bile sağlık kurumlarının ve sağlık emekçilerinin dokunulmazlığı olmasına rağmen başta Nusaybin, Cizre, Silopi, Van, Bitlis, Tatvan, Lice, Varto, Silvan, Şemdinli, Sur, Yüksekova, Beytüşşebap olmak üzere bir çok il/ilçede tehdit ediliyor, darp ediliyor hatta öldürülüyoruz.

Sağlık kurumları taranıyor, hastaneler özel hareketin karargahı haline getiriliyor…

Son olarak Beytüşşebap’ta görevi başında katledilen Ambulans Şoförü Şeyhmuz Dursun ile ilgili yalan ve asılsız haberlere karşı gerçekleri basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaştık.

Basın Açıklamasını Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara gerçekleştirdi. Daha sonra ise Şırnak Şube Başkanı Lezgin Gözlek ise Beytüşşebap gözlemlerini paylaştı.Daha önce öldürülen üyemiz hemşire Eyyüp Ergen ile aynı araçta bulunan Cizre Temsilcilik Yönetim Kurulu Üyemiz Sabri Enük ise yaşadıklarını paylaştı.

29Eylul Beytüsebaprapor

29Eylul Beytüsebapbasin

şeyhmus-dursunweb

eyupergenweb

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]