hurriyet.com.tr, milliyet.com.tr isimli internet sitelerinde 16 Mayıs 2014 tarihinde yayınlanan SİZDE EMEKÇİSİNİZ AYIP başlıklı haberde sendikamızın Silifke Temsilciliğinin 9 Mayıs tarihinde Silifke Göksu otelinde düzenlemiş olduğu etkinliği SOMA KATLİAMI sonrasında yapılmış gibi gösterilmiş ve sendikamızın yönetici ve üyeleri hedef gösterilmiştir.

Oysa sendikamız SOMA’da yaşanan katliamın olduğu gün Genel Sekreterimizi KESK heyetiyle birlikte SOMA’ya göndermiş ve hemşirelik haftası nedeniyle düzenlenecek olan tüm etkinlikler iptal edilmiştir.

KESK ve Sendikamız almış olduğu kararla tüm işyerlerinde siyah kurdale takıp saygı duruşları ve sonrasında da YASTAYIS GREVDEYİZ diyerek greve çıkmıştır.

Başbakanlık Müşavirinin Soma’da yas tutan vatandaşa attığı tekmeyi görmeyen basının 9 Mayıs’ta gerçekleştirilmiş olan etkinliği sanki bugün yapılmış gibi göstererek neye hizmet ettiğini anlayabilmiş değiliz.

Sendikamızın mücadelesini engellemeye dönük, sendikamızı, yönetici ve üyelerimizi hedef gösteren bu haberlerin asılsız olduğunu,

Sorumlular hakkında yasal işlemleri başlatacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.

 

GÖKSU OTEL AÇIKLAMA İÇİN >>>

 

                                                                                                                           

  MERKEZ YÖNETİM KURULU

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]