Gönüllerince eğlendiler

Bu yıl onuncusu düzenlenen Salıkent pikniğinde buluşan sağlık ve sosyal hizmet emekçileri ile aileleri gönüllerince eğlendi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası(SES) Antalya Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlardan saklikentpiknik1kimilerinin kayak yapmayı tercih ettiği kimilerinin ise telesiyeje binerek Toroslar’ın beyaz zirvesine kısa bir yolculuğa çıktığı gözlendi.

Çocukların daha çok kartopu oynamayı ve kardan adam yapmayı tercih ettikleri etkinlikte sağlık ve sosyal hizmet emekçileri karların arasında şarkılar, türküler söyleyip halaylar çektiler.

Sosyal etkinliklerimiz sürecek

Etkinlikleri hakkında bir açıklama yapan SES Antalya Şube Örgütlenme Sekreteri Hakan Ercan, “Sendika olarak yoğun bir çalışma ve mücadele yürütüyoruz, düzenlediğimiz sosyal aktivitelerle de üyelerimizi ve ailelerimizi bir araya getiriyoruz.” diyerek, bu tür etkinliklerde yorgunluk ve stres atmanın yanında kaynaşma ve dayanışmanın sağlandığına vurgu yaptı.

Antalya’da yaşayanlar olarak kar yağışına çok alışık olmadıklarını belirten Ercan, Saklıkent’de düzenledikleri piknikle kar özlemlerini bir ölçüde de olsa giderdiklerini kaydetti. Katılımın her yıl bir önceki seneden fazla olduğuna dikkat çeken Ercan; “Özellikle çocuklarımız sezon bitmeden Saklıkent’te piknik için bizlere baskı yapıyor.” şeklinde konuştu.

Yaz sezonunda da mutlaka yat gezisi ve rafting turu düzenlediklerini ifade eden Ercan, salı günü Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştilecek eyleme de çağrı yaptı.

Prof.Dr.Ertan Yılmaz yalnız değildir

Prof. Dr. Ertan Yılmaz’ın Akdeniz Üniversitesi Rektörü tarafından kürsüsünden alınıp mediko’da görevlendirilmesinin kabulsaklikentpiknik2 edilemez olduğunu vurgulayan Ercan; “ “taciz” niteliğindeki bu uygulamayı kınıyoruz. Bu uygulamayı, geri alması için Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nü ve YÖK Başkanı’nı ivedilikle göreve davet ediyoruz.” dedi.

Bütün herkesi Prof.Dr.Ertan Yılmaz ile dayanışmak için 19 Şubat 2013 günü düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet eden Ercan, “Sendikamızın üyesi Prof.Dr. Ertan Yılmaz ve “Bilimsel Özgürlük, Demokratik Üniversite” için salı günü tüm gücümüzle Akdeniz Üniversitesinde olacağız.” dedi.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]