Saklıkent pikniğinde, Antalya’da ki sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile aileleri gönüllerince eğlendiler.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası(SES) Antalya Şubesi tarafından düzenlenen Saklıkent pikniğinde, Antalya’da ki sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile aileleri gönüllerince eğlendiler. Katılımın yoğun olduğu ve bu yıl dokuzuncusu  düzenlenen pikniğe katılanların kimi kayak yapmayı tercih ederken kimileri de telesiyeje binerek Toroslar’ın beyaz zirvesine kısa bir yolculuğa çıktı. Çocukların ise kartopu oynamayı ve kardan adam yapmayı tercih ettikleri gözlendi. Karların arasında mangal yapıp, birlikte şarkılar türküler söyleyen sağlıkçılar bol oyun oynayıp halay çektiler.
 
SES Antalya Şube Başkanı Mustafa Kılınç, sendika olarak yoğun bir çalışma ve mücadele yürütüyoruz düzenlediğimiz sosyal aktivitelerle de üyelerimizi ve ailelerimizi bir araya getiriyoruz diyerek, dokuz  yıldır Saklıkent’e piknik düzenlediklerini ifade etti.
Antalya’da yaşayanlar olarak kar yağışına alışık olmadıklarını belirten Kılınç, Saklıkent’e düzenledikleri piknikle kar özlemlerini bir ölçüde de olsa giderdiklerini pikniklerine katılımın her yıl biraz daha arttığını söyleyerek, özellikle çocuklarımız sezon bitmede   Saklıkent’te piknik için bizlere baskı yapıyor dedi.




İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]