SES Manisa Şubesi 2009 yılı giyim yardımı çerçevesinde verilen giyim eşyalarının kalitesizliğini protesto etmek için 18 Kasım Çarşamba günü İl Sağlık Müdürlüğü önüne ayakkabı bırakma eylemi gerçekleştirdiler.

Eyleme SES genel Başkanı Bedriye YORGUN’da katıldı.

Bedriye YORGUN eyleme ilişkin yaptığı konuşmada;

“Demokratikleşme, açılım, dönüşüm diyerek biz sağlık emekçileri her geçen gün bir kıskaç içine alınmaya çalışılıyoruz. IMF toplantılarında Başbakan “Dışarıdakilerin sesini duyun.” diyor ama aynı anda emrindeki kolluk kuvvetleri eylemcilere saldırıyor.

Biz sağlık emekçiler, emekçiler, ezilenler bu kıskacın içine girmeyeceğiz. Bu gün Manisa Şubemizin, arkadaşlarımıza verilen bu seferberlikten kalma çarıkları iade etme eylemi de bunu göstermektedir. Bu gün ayakkabıları buraya bıraktığımız gibi 25 Kasımda Grevi örgütleyerek bunu tüm Manisa’ya tüm ülkeye göstermiş olacağız.” dedi.

Açıklamayı SES Manisa Şubesi adına Şube Başkanı Zeynel Abidin KAPLAN okudu. Basın açıklaması; Sefalete teslim olmayacağız. Yaşasın Grevli Toplu Sözleşmeli sendika Mücadelemiz. Sloganları ve alkışlarla son buldu.

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]