İŞGÜVENCESİ MERKEZİ KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

Facebook
Twitter
WhatsApp

İşkolumuzda farklı istihdam biçimleri altında iş güvencesiz olarak çalıştırılan emekçilerin sorunlarının farklılıklar içerdiği bir gerçektir. Bu nedenle sorunlarını daha yakından izlemek ve mücadeleyi geliştirmek, farklı istihdam biçiminde çalışanların birliğini yaratmak ve pekiştirmek, şube/temsilciliklerimizin ve bu alanda çalışanların sorunları ve çözümleri karşısında dil ve irade birliğini sağlamak amacıyla merkezi komisyon toplama çalışmalarımız sonucunda 22 Ağustos 2009 tarihinde sendika genel merkezimizde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

 

11 şubemizden 4/B li, 4924’lü, taşeron ve memur statüsünde 14 arkadaşla başlatılan komisyon çalışmamız, vekil ebe-hemşire ve 4/c’y e tabi çalışan katılımı ile genişletilecektir.

Toplantıda sorunlar, hukuki ve fiili anlamda yapılabilecekler, örgütlenme sorunları ve örgütlenme yöntemlerimiz, bu alanda çıkarılması gereken materyaller ve tayin hakkı başta olmak üzere kısa vadeli talepler ile iş güvencesini elde etmek için yürütülmesi gereken mücadele yönelimleri üzerine tartışmalar yapıldı, öneriler sunuldu. Öneriler üzerinden yönetimin yapacağı planlamalar örgütümüzle paylaşılarak hayata geçirilecektir.

 

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]