İZMİR

Ses İzmir Şubesi, Buca Devlet hastanesinde saat 12.30 da 8 Mart haftası etkinlikleri çerçevesinde basın açıklaması yaptı. Kreş  talebi,4b 4c lilere kadro talebi ile krizin bedelini kadınların reddetmesini içeren konuşmalar yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   ESKİŞEHİR

SES Eskişehir şubesi yönetim kurulu üyeleri 6 Mart 2009 tarihinde Toplum Sağlığı Merkezleri ve Anadolu Üniversitesi hastanesinde kadın sağlık çalışanlarıyla buluştular. Kadın sağlık çalışanlarıyla yapılan toplantılarda SES’de örgütlenmeye ve mücadeleye çalışanlar davet edildi. Toplantılar kadın sağlık çalışanlarına çiçeklerin dağıtılmasıyla sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ANKARA

Ankara’da Hacettepe Üniversite hastanesi bahçesinde toplanan SES üyesi kadınlar, Zekai Tahir Burak çocuk hastanesine kadar tek sıra halinde yürüyüş yaptılar. Hastane önünde hastane başhekimi tarafından çağrılan emniyet güçleri tarafından bahçeye sokulmayan SES üyelerinin başka kapılardan girişleri de engellendi. Bunun üzerine kadınlar basın açıklaması yapmayarak beş dakika oturma eylemi ile bu tutumu protesto ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]