KESK ve SES MYK üyelerinin il gezileri-Mersin, Diyarbakır, Burdur, Adana

Facebook
Twitter
WhatsApp

    Mersin:

Mersin’e giden KESK MYK’sı ve SES Genel Örgütleme Sekreteri M.Sıddık AKIN’ın katılımı ile 9 Ekim 2008 tarihinde 15 No’lu Sağlık Ocağındaki üyelerimiz ile çalışma yapılmış ardından BTS nin genel üye toplantısına katılım sağlanmış ve daha sonra TÜM BEL SEN in itfaiye işçileri ile yapmış olduğu toplantıya katılım sağlanmıştır. Günün sonunda tüm KESK birleşenlerinin katılmış olduğu 150-200’lik katılımın olduğu toplantı yapılmıştır. SES MYK üyemiz ve TÜM BEL SEN MYK’sının katılımı ile Mersin yerel kanalı Kanal 2000 de süreçle ve alanımızdaki genel yasalarla ilgili bir açık oturum yapılarak görüşlerimiz dile getirilmiştir.

 10 Ekim 2008 tarihinde Mersin Devlet Hastanesinde 70 kişinin katılımı ile gündeme yönelik toplantı yapılmıştır. Aynı gün Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde birimler gezilerek çalışanların sorunları dinlenmiş ve bilgi verilmiştir.

Diyarbakır:

Burdur:

 

ADANA:

Genel Örgütlenme Sekreterimiz Sıddık Akın’ın da aralarında bulunduğu KESK Heyeti 7- 8 Ekim tarihlerinde il gezileri kapsamında Adana’da örgütlenme çalışmalarına katılmış ve yoğun bir program sonrası heyet Mersin’e geçmiştir. SES Adana Şubemiz’de çeşitli toplantılar düzenlenmiştir.   

Program :

 7 Ekim
Saat 12.30Basin Aciklamasi – Egitim Sen’de
Saat 14- 18 : Ceyhan gezisi ( SES MYK üyemizin de katıldığı bu gezide iki sağlık ocağı, bir özel hastane gezilmiş, üye olsun ya da olmasın 15 civarında sağlıkçı ile sohbet edilmiştir)
Saat 18.30Ceyhan KESK toplantisi; Eğitim Sen’de ve yaklaşık 40 KESK’li ile yapilmistir. 



8 Ekim
Saat 11.00 Seyhan Uygulama Hastanesi’nde yaklasik 20 uyemiz ile toplanti
Saat 12.30 Balcali Hastanesinde yaklasik 40 uyemiz ile toplanti
Saat 16.30 Sube binamizda yaklasik 25 kisi ile toplanti(bu toplanti programda olmamasina ragmen, saat 15.30’da eski SSK Hastanesinde yapacagimiz toplantinin bir saglikcinin ölen çocuğunun cenaze saatine rastgelmesi nedeniyle iptali üzerine alinan bir kararla yapilmistir)
Saat 18.00 Insaat  Muhendisleri Odasin’da KESK toplantisi. Yaklasik 100 kisi ile yapilmis ve degisik dusuncelerin dile getirilmesi acisindan tartismali ve verimli gecmistir. 

Bu  toplantilarin ardindan 11 Ekim Cumartesi gunu saat 10.00’da bolgesel duzeyde katilimin olacagi yoneticiler toplantisi gerçekleştirilecektir.

SES Adana Sube Yonetimi

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]