KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen, Eş Genel Başkanımız Selma Atabey ve Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Eylem Kaya Eroğlu’nun da içinde bulunduğu KESK ve bağlı sendikaların Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile KESK’e bağlı sendikaların İzmir Şube yöneticilerinden oluşan heyet, depremin yıkıcı etkilerini sarmaya çalışan İzmir’de incelemelerde bulundu.

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi İş Yeri Temsilcimiz Fatma Ertaş’ın depremde hayatını kaybeden oğlu Ali Çağın Kaygusuz’un cenazesine katılan heyet, Doğanbey Apartmanı ve Ali Rıza Bey Apartmanı enkaz kaldırma kurtarma çalışmalarını takip ederek yetkililerden bilgi aldı.

Bayraklı Belediyesi kriz merkezini ziyaret ederek ihtiyaçları belirleyen heyet, PTT posta işleme merkezine de giderek hasarın boyutlarını ve depremin etkilerini yerinde inceledi.

KESK Heyeti akşam saatlerinde de basın toplantısı düzenleyerek plansız ve çarpık kentleşme ile sonuçlanan ranta dayalı imar politikalarına dikkat çekti ve İzmir halkı ve üyelerimizle dayanışma içinde olarak inceleme ve çalışmalarına devam edeceğini kamuoyu ile paylaştı.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]