Tokat Temsilciliğimiz 18 Ocak günü 10. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Divan oluşturulması ve saygı duruşu ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Temsilcilik Eş Başkanımız Tayyar Özcan temsilciliğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeni yönetim kurulu ve üst kurul delegeliklerinin belirlendiği seçimler sonucunda yönetim kurulu asil üyeliklerine Tayyar Özcan, Derya Kaya Bayçu, İbrahim Boyraz, Ali Rıza Sazak ve Saliha Şahin seçildi.

Seçimlerin ardından üyelere ve delegelere teşekkür konuşması yapan Özcan, şöyle konuştu: “Yönetim Kuruluna yeni arkadaşlarımız ve yeni yüzler katıldı. Hep beraber, bir ekip ruhuyla çalışmalar yapacağız. Sendikamızda yönetici, iş yeri temsilcisi veya üye hangi konumda olursak olalım herkes eşittir, sendikal bürokrasi anlayışı değil, gönüllük esasına dayalı, özverili ve hiçbir kişisel beklenti içine girmeden, nitelikli çalışmayı yürütmeye devam edeceğiz. Bu anlayışı hiçbir zaman bırakmayacağız. Yeni yönetim kurulumuz geçmişten ve üyelerinden aldığı yetki ve güç ile çalışmalarına hızlıca  başlayacaktır. Her zaman olduğu gibi dil, din, renk, ırk, cinsiyet, etnik köken, siyasi ve felsefi düşünce ayrımı gözetmeksizin, herkesi kucaklayan bir anlayışla, sadece kendi üyelerimiz için değil tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin haklarının korunması ve geliştirilmesi yönünde çalışacağız. Emek ve demokrasi mücadelesini büyüteceğiz.”

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]