İstanbul Anadolu Şubemiz Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek tüm sağlık emekçilerini 11 Mayıs SES Ankara buluşmasına davet etti.

İstanbul Anadolu Şube yöneticimiz İlknur Bahadır, sendika aktivistleri ve iş yeri temsilcimiz Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık emekçileriyle bir araya gelerek iş yerinde yaşanan tüm sorunlarda SES’in üyelerin ve çalışanların yanında olacağı ve sorunların çözümünde birlikteliğin ve doğru sendikada örgütlenmenin önemi ifade edildi.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyarette ise üyemiz Murat Dağdelen’in hastaneye açtığı davanın kazanımları çalışanlara aktarıldı ve benzer problemler yaşayan sağlık emekçilerine genel merkezimiz tarafından hazırlanan dilekçeler iletildi. Bu ve benzeri haksızlıklara karşı verilen mücadelenin tüm çalışanların hak gasplarını engelleme adına önemi vurgulandı ve SES’in haklı olduğu tüm davalarda üyelerinin haklarını savunma konusunda ki kararlılığı ve kazanımları tüm birimlere aktarıldı.

Her iki hastaneye yapılan ziyaretlerde de tüm sağlık emekçileri 11 Mayıs SES Ankara buluşmasına davet edildi.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]