Göztepe EAH’de Krize Karşı Taleplerimizi İçeren Pankart Asıldı

Facebook
Twitter
WhatsApp

Krizin faturasını ödememek için her yerde mücadele edeceğiz

İstanbul Anadolu Şubemiz tarafından hazırlanan ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine asılan “Krizin Yaratanlar Faturayı Ödesin! Ücretler Güncellensin! Ek Zam İstiyoruz!” taleplerini ifade eden pankart gerekçe gösterilerek Şube Eşbaşkanımız Nurdan Gürer dün gözaltına alındı. Eşbaşkanımızın gözaltına alınmasının nedeni, krizin gerçek nedenlerinin açığa çıkartılmasını ve emekçilerin talepleri için birleşerek krizin faturasını ödemeyi reddetmelerini engellemektir.

Krizi biz emekçiler yaratmadık. Faturanın emekçilere kesilmesine, ücretlerimizin eritilmesine, daha fazla yoksullaştırılmamıza izin vermeyeceğiz. Artan enflasyon karşısında eriyen ücretlerimizin iyileştirilmesini, geçmiş kayıplarımızın karşılanmasını ve ücretlerimizin güncellenmesini; emekçilerin temel tüketim maddelerine zam yansıtılmamasını, sağlık hizmetleri ve ilaç fiyatlarına zam yansıtılmasının yasaklanmasını, hastaların “paran yok” diye sağlık hizmetten mahrum bırakılmasını engellenmesi içi acil önlemler alınmasını talep ediyoruz.

Şube Eşbaşkanımız gözaltı işlemleri sonrasında serbest bırakılmıştır. Gözaltı işlemini kınıyoruz. Emekçileri krizin gerçek nedenleri hakkında bilgilendirmeye, taleplerimiz dile getirmeye devam edeceğiz.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]