21-22-23 Nisan 2017 tarihinde 470 delegenin katlımı ile Ankara’da 9.Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik.

21 Nisan saat 10.00 da 20.Kuruluş Yıl Dönümümüz için hazırlanan “Bir Yol Hikayesi” sinevizyonu ile başlayan Genel Kurulumuz sırasıyla saygı duruşu, divanın oluşumu ile devam etti.

Öztürk Türkdoğan başkanlığında oluşan divan kurulunda Hatun Bal, Nurşat Yeşil, Umut Özge Yılmaz ve Müjgan Kılıç yer aldı.

Eş Genel Başkanlarımız İbrahim Kara ve Gönül Erden’in genel kurulu selamlamasının ardından MYK adına açılış konuşmasını Eş Genel Başkanımız Gönül Erden yaptı.

Sonrasında ise KESK Eş Genel Başkanı Şaziye Köse,  DİSK Genel Sekreteri Dev Sağlık İş Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, TTB Merkez Konsey İkinci Başkanı Sinan Adıyaman, TDB Genel Sekreteri Neslihan Sevim, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, EMEP Genel Başkan Yardımcısı Şükran Doğan, Yeşiller ve Sol Parti MYK Üyesi Çağdaş Küpeli ve Halkevleri Genel Sekreteri Dilşat Aktaş Kongremizi selamlayan konuşmalar gerçekleştirdiler.

Genel Sekreterimiz Birsen Seyhan’ın çalışma raporunu, Genel Mali Sekreterimiz Şinasi Dursun’un Mali Raporu, Denetleme Kurulu Başkanımız Aslıhan Han Özden’in Denetleme Kurulu Raporunu sunmasının ardından delegelerin faaliyet raporu üzerine konuşmalarına geçildi.

63 Delegenin faaliyet raporu üzerine yapmış olduğu konuşmalardan sonra MYK adına eleştirilere Eş Genel Başkanımız İbrahim Kara yanıt verdi.

Tüzük ve Program önerilerinin ardından seçimlere geçildi.

460 delegenin oy kullandığı seçimlerde yönetim kurulu üyeliklerine; Gönül Erden, Fikret Çalağan, Selma Atabey, İbrahim Kara, Aylin Akçay Aydoğan, Pınar İçel Çepe ve Ali Önal seçildi.

Görev dağılımı seçim kurulu mazbatası alındıktan sonra yapılacaktır.

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]