AKP NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI FARUK AKDOĞAN’ı KINIYOR İLGİLİ MAKAMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ..

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geçtiğimiz yıl Niğde Belediyesinin kontratlı kiracısıyken Belediye Başkanın talimatı ile SES Temsilciliğimiz balyozla kırılıp, tahrip edilmişti. Bizde kamuoyu ile bu durumu paylaşıp, tepkimizi ifade etmiştik. Anlaşılan o ki Belediye Başkanlığına AKP’den yeniden aday olan Faruk AKDOĞAN ne hikmetse SES ile uğraşmaktan vaz geçmiyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası olarak İlimizde faaliyet gösteren bütün siyasi akpbelediyeadaypatilere karşı eşit uzaklıkta ve mesafedeyiz. Hiç kimsenin arka bahçesi olmadık, olmayacağız da. Bunu bizleri yakından takip eden Niğde Kamuoyu gayet iyi biliyor. Lakin, faaliyet alanımıza kim müdahale eder, sendikamız üzerinden kendisine haksız bir fayda sağlamaya çalışırsa buna da asla SES’siz kalmayız.

Belediye Başkan adayı sendikamızı taciz etmekle değil, ilin sorunları ile ilgilenmeli. Sözde, STK/DKÖ önemsediğini söyleyen AKP Belediye Başkan adayı uygulamada hiç te öyle davranmıyor. Sendikamıza iznimiz ve bilgimiz olmadığı halde kendi fotoğraflarının olduğu pankartı, özel mülk olan temsilcilik binamıza asıyor.

Güzel Niğde’mizin yığınla sorunu varken, halka ücretsiz nitelikli ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu için mücadele eden, bütün çalışanlara kadro verilmesini talep eden Sendikamız SES’e yapılan bu çirkin davranışı doğru bulmuyoruz. Belediye başkanı olmak ya da iktidar olmak herşeyin sahibi olmak anlamına gelmez. Kimsenin özel mülkiyetine tecavüz hakkı vermez. Bu şekilde kendini herşeyin sahibi gören otoriter ve baskıcı zihniyeti kınıyoruz…16.03.2014

 

                                                                     Yılmaz YILDIZ

                                                                       SES Niğde Temsilcisi

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]