1) VAN’DA TEMSİLCİ EĞİTİMİ
SES Genel Merkezin tarafından 7–8 Şubat 2009 tarihinde Van Şubesinde işyeri temsilcileri eğitimi yapıldı. Eğitime merkezden SES Genel Başkanı Bedriye Yorgun, Sendikamız Uzmanı Cahide Sarı ve sendika uzmanı Osman Ergin katıldılar. Van şubesinden ise şube yöneticileri, il merkezi ve ilçelerden 60 işyeri temsilcisi katıldı.

 Eğitimin açılış konuşmasını SES Van Şube başkanı Yılmaz Berki yaptı. Daha sonra SES Genel Başkanı Eğitim ve işyeri temsilcilerinin önemi üzerine bir konuşma yaptı.

Eğitim sınıf mücadelesi tarihi, sendika siyaset ilişkisi, sağlık ve sosyal hizmet alanındaki gelişmeler, küreselleşme ve sendikalar ve örgütlenme konularında yapıldı.  2. günün sonunda Genel Başkanın bütün eğitim konularını toparladığı ve karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen biçimde eğitim sonuçlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) MARDİN’DE TEMSİLCİ EĞİTİMİ

7–8 Şubat 2009 tarihlerinde Mardin Temsilci eğitimi yapıldı. Eğitime Mardin ve ilçelerinden 40 kişi katıldı. Sınıf mücadelesi tarihi, sendika siyaset ilişkisi, Kapitalizm, Küreselleşme ve Kriz, Sağlık ve Sosyal Hizmet alanındaki gelişmeler ve örgütlenme konularında yapılan eğitimde eğitimci olarak Gaye YILMAZ, Menderes TUTUŞ, Ümit DOĞAN ve Şükran DOĞAN yer aldılar.

Eğitimden 3 gün önce Mardin’e giden MYK üyemiz Ümit DOĞAN ve Şube yöneticileri bu sürede merkez ve ilçelerde örgütlenme çalışmaları yürüttüler.

 

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]