DİYARBAKIR’DA İHRAÇ EDİLEN ÜYELERİMİZLE İLGİLİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Facebook
Twitter
WhatsApp

Eş Genel Başkanımız İbrahim KARA, Şube Sekreterimiz Mehmet Nur ULUS, Şube TİS-Hukuk Sekreterimiz Cevher KAHRAMAN, Şube Kadın Sekreterimiz Rozerin ÇATAK, Şube İhraç Komisyonundan Zelal BİLGİN ile Ümit ÇETİNER , Şube Avukatımız Erhan ÜRKÜT ve 14 Temmuz 2017 tarihinde 692 sayılı KHk ile ihraç edilen 19 üyenin katılımıyla sendika şubemizde hukuki süreç hakkında bilgilendirme yapmak üzere toplantı gerçekleştirildi.

Şube kadın sekretimiz Rozerin ÇATAK sendikal ve siyasi süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İhraç komisyon üyemiz Zelal BİLGİN ise ihraç edilenlerin sosyal hakları, hukuki hakları ve şimdiye kadar ihraçlarla ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Şube Avukatımız Erhan ÜRKÜT, ihraç edilen üyelerimizin hukuki sorularını cevapladı.

Eş Genel Başkanımız İbrahim KARA konuşmasında, Türkiye’de ki OHAL uygulamalarının topyekün olarak Türkiye Muhalif ve azınlıklara karşı bir yönelim olarak devam etmekte. Bu yönelimden kamu emekçileri de payını almaktadır. KHK’larla arkadaşlarımız haksız hukuksuz bir şekilde resmi gazetede ilan edilerek ihraç edilmektedir. Biz SES olarak ihraç edilen üyelerimize maddi, manevi, hukuki desteği sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Bu tür uygulamalara karşı alanlarda, işyerlerimizde tepkilerimizi göstermeye devam edeceğiz. İşimizi geri alacağız. Dedi.

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]