Muğla Şubemiz 9. Olağan Genel Kurulu18 Şubat 2017 tarihinde saat 11.00’de Menteşe Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda  91 delegenin katılımıyla toplanmıştır.

“Söyleyecek sözümüz, büyütecek umudumuz var”  şiarıyla başlayan genel kurulumuz, yoklama, emek-demokrasi mücadelesinde yitirdiğimiz yoldaşlarımız anısına saygı duruşu ile devam etti.

“Dayanışma ezilenlerin inceliğidir” vurgusu yapılarak; divan üyeliğine KHK ve yüksek disiplin kurulu kararı ile memurluktan çıkartılan üyelerimiz Meral Şahin ve Demet Çöçü, Divan Başkanlığına 7. Dönem Genel Başkanımız Çetin Erdolu önerilmiş ve oy birliği ile kabul edilmiştir.

Şube Başkanımız Fatma Yarış açılış konuşmasını yaptıktan sonra konuklara söz verilmiş, gündem maddeleri sırası ile işletilmiş ve seçimlere geçilmiştir.

Dayanışma, birlik, beraberlik ve anayasa referandumunda “ hayır” çalışmasını yükselteceğimiz bir dönem olması temennisi ve inancıyla genel kurulumuz başarıyla sonlandırılmıştır.

Seçimlerden sonra yönetim kurulu üyeliklerine; Fatma Yarış, Selçuk Arda, Hüseyin Sarıefe, İlknur Başer Bozdoğan, Çağlayan Üçpınar, Nazlı tepeli, Burak Ertuğrul seçilmiştir.

Yolumuz uzun, zorlu bir mücadele bizleri bekliyor.

Hepimize kolay gelsin.

Yaşasın örgütlü mücadelemiz, yaşasın SES, yaşasın KESK…

 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]